Szolgáltatásaink

Miben segíthetünk?

Cégünk arra törekszik, hogy a szolgáltatások széles skálájával segítsen az ügyfeleknek a digitális üzletvitel kialakításában.

Weboldal/Webapp

Cégünk olyan weboldalakat és webshopokat fejleszt, melyek követik a trendeket és mindenben megfelelnek a biztonsági és technológiai elvárásoknak.

Design

Az internetes térben kiemelkedő tartalom mellett az esztétika is rendkívül fontos szerepet játszik. Ezért kreatív megoldásokat kínálunk, hogy webes jelenlétük lenyűgöző legyen.

eCommerce

Igényeinek megfelelő, modern és könnyen kezelhető webáruházakat illetve más eCommerce rendszereket fejlesztünk, amelyek hozzájárulnak jövedelmezőségükhöz.

SEO optimalizálás

A modern megjelenés önmagában kevés ahhoz, hogy ügyfelei megtalálják Önt. Mi segítünk a keresőoptimalizálásban is, hogy megelőzhesse versenytársait.

Social Media marketing

Manapság a közösségi média az életünk részévé vált, így ennek megfelelően elengedhetetlen a profi megjelenés ezeken a platformokon is.

Online marketing

Napjaink digitális világában kihívás lehet egyedit alkotni. Tudatosan alkalmazott online marketing szolgáltatásaink azonban segítenek kitűnni a tömegből.

CRM rendszerek

Az egyedi igények figyelembevételével olyan minőségi CRM rendszereket hozunk létre, melyek forradalmasítják az ügyfelekkel való kommunikációt.

PSD2HTML

Szolgáltatásunk keretében valós minőségi HTML5, CSS és JS programozott sitebuildet készítünk a kész PSD dokumentumok alapján.

Szövegírás

Legyen szó informatív, PR vagy blogcikkekről, tőlünk olyanokra számíthat, melyek vonzani fogják weboldalának látogatóit.

Pályázatfigyelés

Összefoglalóinkat heti és havi lebontásban is elkészítjük, az Ön cégprofiljának megfelelően, személyre szabottan.

Pályázatírás

Rutinos pályázatíróink akár egy releváns pályázat, akár az ehhez kapcsolódó üzleti terv elkészítésében is állnak rendelkezésére.

Pályázati tanácsadás

Személyes konzultációnk keretében segítünk Önnek feltérképezni és átlátni a pályázati lehetőségeket, kidolgozni a fejlesztési tervet, mindezt közérthetően.

Gyakran ismételt kérdések.

A fejlesztés időtartama függ a projekt komplexitásától és a funkcionalitásától. Általában egy egyszerűbb weboldal elkészítése néhány hetet vesz igénybe, míg összetettebb verzió kidolgozása akár több hónapon át is tarthat,

Minden esetben az egyéni igények felmérésének és a projekt összetettségének tekintetében készítünk ingyenes, személyre szabott árajánlatot.

Az egyedi fejlesztésű weboldal teljes mértékben személyre szabott és ennek megfelelően sajátos funkciókkal rendelkezik, míg a sablon alapú oldal előre elkészített alapokon nyugszik és korlátozott mértékben testre szabható.

A karbantartás és frissítés a projekt befejezése után is kulcsfontosságú. Napi szintű biztonsági mentés készül minden weboldalról. Mindemellett egy szervízcsomag keretein belül havi rendszerességgel karbantartjuk oldalát.

Ön elküldi emailben a kért módosításokat, melyeket mi áttekintünk és ezután egyeztetjük Önnel annak módját, határidejét és a szükséges díjazást.

Tegyen próbára bennünket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje egyedi igényekre szabott árajánlatunkat egy személyes konzultáció keretében!