Rólunk

Üdvözli Önt a TENDERTEAM HUNGARY csapata!

Legyen az egy professzionális weboldal, egy már meglévő ráncfelvarrása, karbantartása, keresőoptimalizálás, social media marketing, szövegírás, pályázatírás, mindenben állunk szíves rendellkezésére.

Kik vagyunk mi?

Egy tapasztalt szakemberekből álló csapat, melynek tagjai elkötelezettjei mindannak, ami a webfejlesztés, a marketing, a design és a pályázatok témakörébe tartozik.

Hitvallásunk

Alkossunk egyedit, figyelemfelkeltőt, ami modern, professzionális és kiemelkedően hatékony is egyben.

Szolgáltatások:

Gyakran ismételt kérdések.

A fejlesztés időtartama függ a projekt komplexitásától és a funkcionalitásától. Általában egy egyszerűbb weboldal elkészítése néhány hetet vesz igénybe, míg összetettebb verzió kidolgozása akár több hónapon át is tarthat,

Minden esetben az egyéni igények felmérésének és a projekt összetettségének tekintetében készítünk ingyenes, személyre szabott árajánlatot.

Az egyedi fejlesztésű weboldal teljes mértékben személyre szabott és ennek megfelelően sajátos funkciókkal rendelkezik, míg a sablon alapú oldal előre elkészített alapokon nyugszik és korlátozott mértékben testre szabható.

A karbantartás és frissítés a projekt befejezése után is kulcsfontosságú. Napi szintű biztonsági mentés készül minden weboldalról. Mindemellett egy szervízcsomag keretein belül havi rendszerességgel karbantartjuk oldalát.

Ön elküldi emailben a kért módosításokat, melyeket mi áttekintünk és ezután egyeztetjük Önnel annak módját, határidejét és a szükséges díjazást.

Tegyen próbára bennünket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje egyedi igényekre szabott árajánlatunkat egy személyes konzultáció keretében!