Vállalkozásfejlesztési pályázatok

GINOP-5.1.10-18

Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása

A program célja a Magyarország kevésbé fejlett régióinak területén új egyéni vagy mikrovállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 30 év feletti fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, üzleti tervük kialakításához nyújtott ismeret- és készségfejlesztéssel, valamint vissza nem térítendő források támogatásával a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozásuk tőketámogatásával.

Rendelkezésre álló forrás: 12 milliárd Ft

GINOP-5.2.7-18

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

A program célja a Magyarország kevésbé fejlett régióinak területén új egyéni vagy mikrovállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18-30 év közötti fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, üzleti tervük kialakításához nyújtott ismeret- és készségfejlesztéssel, valamint vissza nem térítendő források támogatásával a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozásuk tőketámogatásával.

Rendelkezésre álló forrás: 24 milliárd Ft

GINOP-8.3.5-18 

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram

A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kis- és középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén.

GINOP-8.2.6-18

 Digitális jólét pénzügyi program – hitelprogram

A hitelprogram célja, hogy támogassa a Digitális Jólét Program stratégiai céljainak megvalósulását a Digitális Jóléti Program eszköztárának bővítése, azon belül kedvezményes kölcsön elérhetőségének biztosítása által.

GINOP-8.4.1/A-17 | VEKOP-5.2.1-17

Otthon korszerűsítés

Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel.

GINOP-5.2.4-16

 Gyakornoki program pályakezdők támogatására

A program elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben, felnőttoktatásban vagy felnőttképzésben megszerzett szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a fiatalok korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése.

Generációváltás

Magyar Fejlesztési Bank

Valószínűleg több szarvasi cég, illetve családi vállalkozás esetében jelenthet problémát a közeljövőben a generációváltás, amelyre igyekszik a Magyar Fejlesztési Bank is megoldást kínálni:

Az MFB Csoport tőkeprogrammal segíti a generációváltást

MAGYAR VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY

MIKROHITEL PROGRAM 

1. A PROGRAM CÉLJA
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány az országos megbízotti hálózatát képező Helyi Vállalkozói Központok közreműködésével a kis- és középvállalkozások fejlesztése, valamint tevékenységük támogatása érdekében működteti a Mikrohitel Programot. (…)

Újraindul a Növekedési Hitelprogram!

Örömhír a magyar cégeknek

Tavaly március végével kivezette az MNB a Növekedési Hitelprogramot, 2019. január 1-jétől azonban ismét alacsony, ráadásul fix kamatozású hitelhez juthatnak a hazai kis- és középvállalkozások az MNB refinanszírozása révén, NHP fix néven. Ezúttal nem a hitelezés fellendítése, hanem a fix kamatozású hitelek arányának a növelése lesz a cél, ennyiben a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelekhez hasonlíthatjuk az új konstrukciót. Röviden bemutatjuk a termék várható paramétereit, amelyet ma más monetáris politikai lépésekkel együtt jelentett be a jegybank.

GINOP-4.1.2-17

Pályázat megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatására

PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA
A Felhívás célja, hogy hozzájáruljon az épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának megújuló energiaforrások felhasználásával történő javítására irányuló beruházások megvalósításához vissza nem térítendő támogatás formájában. Egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozások rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.

SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL

SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL

A Széchenyi Beruházási Hitel legfeljebb 100 millió forint összegben, akár 10 éves futamidőre is igényelhető, államilag támogatott, a vállalkozás beruházásai, fejlesztései megvalósítását segítő hitel, mely hosszú távon szolgálja vállalkozása működését, versenyképességét, törlesztésével pedig alkalmazkodik a beruházás megtérüléséhez.

GINOP-3.2.2-16

Vállalati informatikai fejlesztések támogatása

ÚJRA BEADHATÓ! Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása. 10 % önerővel szoftverek és hardverek beszerzése támogatásból.

Pályázataink felkeltették érdeklődését?

Amennyiben pályázataink felkeltette érdeklődését, kérem keressen meg elérhetőségeink egyikén!